JellyPages.com

Check this out!!!

Backpacking Eropah 2015 - Kos dan Bajet: 20 Hari 8 Negara

Sedikit info dan tips mengenai bajet dan planning untuk trip ni mengikut pengalaman kami. Hopefully dapat membantu sesiapa yg ada plan gila ...

Tuesday, 12 September 2017

Franco @ IOI City Mall

Kali ni mak berjjcm secara solo je..sambil berwindow shopping di IOI City Mall. Tetiba terasa nak makan western. Dah lama perasan Franco nih tapi tak terasa nak terjah sebelum nih.

banyak gak selection nya. Tapi yg menarik perhatian ku adalah pumpkin soup. Maklumla sejak makan pumpkin soup yg super best kat Hallstatt sebelum ni, nak la mencari yg sedap kat KL nih. 
Dan time lunch ada lunch set. So aku amek Vongole pasta plus lemon tea.

Harga pumpkin soup RM13.90. Pasta set RM12.80

Pumpkin soup. Sedap gak tapi terlalu creamy.
Hot Lemon tea dalam mini pot. 
Vongole pasta. Also not bad. Besar gak portion nya.
Actually, dessert dia nampak menarik tp disebabkan sorang, takut tak habis plak kan..Tanak tamak kot..Next time boleh try lagi

No comments:

Post a Comment